Dr med dent Tatjana Knego

KLINIKA ZA SPLOŠNO DENTALNO MEDICINO,
ORTODONTIJO, ORALNO KIRURGIJO IN RTG-ORTOPAN

 

 

 

 

CENE LUSK ZA ZOBE - ZOBNA KLINIKA DR. KNEGO, ZAGREB

Cena lusk je odvisna predvsem od tega, iz katerega materiala so izdelane, vendar na njihovo ceno, kot pri vseh stomatoloških posegih, vplivajo tudi raven kakovosti, estetike in strokovnosti doktorja, ki postopek opravi.


V zobni kliniki Dental Estetic Studio v Zagrebu izdelujemo izključno porcelanaste luske, če pa je treba prekriti temno barvo zoba, pa uporabimo e.max, enega od najnovejših nekovinskih materialov.


Takšne luske so visokokakovostne in naravne, cene lusk ali laminatov iz obeh materialov pa so enake. V ordinaciji v Zagrebu ne izdelujemo kompozitnih lusk, katerih cena je na tržišču drastično nižja, saj se njihova trajnost, naravnost, gladkost, sijaj oziroma estetika z luskami, ki jih izdelujemo, ne morejo primerjati. Kadar kompozitne luske izdelamo na zahtevo pacienta, jih obravnavamo kot navadno kompozitno polnilo tj. faseto, zato so cene takšnih lusk v naši ordinaciji identične ceni plombe. Cene porcelanastih lusk v naši ordinaciji se lahko razlikujejo glede na to, s katerim cementom jih pritrdimo in ali sopovršinsko v glazuri niansirane tj.individualizirane do takšne naravnosti, da so videti kot nova sklenina. Tehnika cementiranja in vrsta cementa sta dva zelo pomembna dejavnika, ki vplivata na naravni videz luske in na trdnost povezave z zobom. Doktorica Tatjana Knego je z leti izpopolnila tehniko cementiranja do popolnosti in prav zato vam priporočamo, da takrat, ko se odločate za luske, vprašate, kdo v določeni ordinaciji bo luske izdelal in koliko izkušenj ima ter iz katerega materiala bodo te izdelane, saj mora njihova cena ustrezati vsemu naštetemu. Za ceno lusk v zobni ordinaciji v Zagrebu Dental Estetic Studio se pozanimajte preko e-pošte ali telefona, še najboljše pa bo, če se naročite na pregled, na katerem vam bo doktorica Knego natančno pojasnila in se po pregledu odločila, ali ste primerni kandidat za omenjeni poseg.